Efterårs tur til Hymer :´-(

Hej Alle

Vi må desværre meddele af vores efterårs tur til hymer er gået i vasken, men dem som gerne vil derned kan sende en mail til formanden og få sent en billet til museet, men i skal selv betale porto for at få den sent til jer.

Det er med stor beklagelse den er gået i vasken men hymer havde ønsket at ændre tidspunktet og det ville blive for sent så vi alle skulle have vinterdæk på campingvognen.

Vi satser på der kommer en tur derned i foråret.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

1 kommentar til “Efterårs tur til Hymer :´-(”

  1. Som det står længere nede i teksten:
    Der er ingen regler om vinterdæk på trailer/campingvogn.

    TYSKLAND
    PERSON-/VAREBIL Vinterdæk med snefnug-symbol (3PMSF) er lovpligtige i vintervejr (slud, sjap, islag, isslag, sne, is, rim m.v.). Dæk som alene har M+S mærkning må anvendes indtil 30. september 2024, såfremt de er produceret inden 31. december 2017 (DOT 5217). Dæk produceret efter 31. december 2017 skal være mærket med snefnug-symbol. Der er ingen regler om vinterdæk på trailer/campingvogn. Hvis vinterdækkenes hastighedsgodkendelse er lavere end bilens oplyste tophastighed, gælder særlige regler. Mindste tilladte mønsterdybde er 1,6 mm (vinterdæk med under 4 mm kan betragtes som sommerdæk i visse områder). Pigdæk er ikke tilladt.

    https://sds.dk/privat/daek/regler-for-vinterdaek/

Skriv en kommentar