LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

  

 LMC-TEC Klub Danmark på Sindal
                 CampingDet var en rigtig god og hyggelig weekend vi havde på Sindal Camping, hvor vi fejrede klubbens 10 års jubilæum og selve festaftenen satte prikken over i'et på en weekend hvor der blev snakket godt og grundigt på "tværs af vognene".

LMC-TEC Klub Danmark på Sindal
                CampingKagemand og kagekone. Tjahh de var ikke hele fine ret længe og de var SÅ gode.


 LMC-TEC Klub Danmark på Sindal
                Camping
Fredag aften kom Christian Riber og Morten Sterup Nielsen Fra Brønderslev Caravan.

Christian fortalte lidt om hvad der rør sig i campingverdenen og det var vældig interessant. Morten kender de fleste kunder hos Brønderslev, som en dygtig og engageret medarbejder som har en stor viden om campingvogne og autocampere.

  LMC-TEC Klub
                Danmark på Sindal CampingUd over at være fælles i det store festtelt, så manglede der ikke ekspertise da der skulle ordnes nogle ting på på John & Bodils ene el-cykel.

Det var en vigtig sag med mange meninger :) og da der så også lige skulle repareres en markise, så blev det også lige fikset!

LMC-TEC Klub DanmarkHunde er også meget velkomne på Sindal Camping. Tulle & Sido hyggede sig da også gevaldigt sammen med Jytte & Fritz :) hvor både Dannebrog og den bette pipfugl, som vanligt, også var "med på tur".

Lørdag eftermiddag gik med at snakke og hygge sig foran vognene. Der blev ikke lavet langbord, men vi havde bestemt ikke mindre samvær af den grund - et kendemærke for LMC-TEC Klub Danmark, hyggen og samværet.
                  
  LMC.TEC Klub Danmark på
                   Sindal Camping
CL PartyserviceCL Partyservice i Brønderslev stod for maden og det var rigtig godt, og de kan varmt anbefales.


Firebirds stod for musikken og kunne i den grad for os med på "medsang og god stemning"LMC-TEC Klub Danmark