LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

LMC-TEC-Klub-Danmark-i-Vojens
Her er så lidt fra kør selv turen til Vojens hvor vi var lidt på tur i Vojens og omegn her besøgte vi blandt andet Tørning Mølle og Årøsund, der blev også tid til kaffebord og gril bord inden vi skulle til Danish Air Show.

Det blev en hyggelig weekend hvor vi fik besøg at den Tyske TEC Klub der inviterede klubben til juleudstilling i Lübeck, mere om det senere.

Billeder af Kaj Nielsen & Keld Pedersen
LMC-TEC-Klub-Danmark

         TUREN GIK TIL TØRNING MØLLE


Vi mødtes fredag og kom på plads. Lørdag kørte vi en tur til Tørning Mølle hvor vi kom ind og så møllen, derefter kørte vi til Hindemade hvor vi var henne at se på et gammelt vanddrevent elværk, derefter kørte vi en tur til Slivsøen det er en sø der er genskabt over nogle år den er på 220 hektar, og vi sluttede turen i Årøsund hvor vi fik noget frokost.

Om eftermiddagen havde vi langbord til kaffe og grillaften. Og om søndagen var der så dømt Airshow. Det var en rigtig god weekend.

Mvh. Kirsten & Keld
 
__________________________________


Samvær, hygge og langbord i skøn samhørighed, er bare så kendetegnende for LMC-TEC Klub Danmark...


 
 
 
            TUREN GIK OGSÅ TIL ÅRØSUND


I det gode vejr på havnen ved Årøsund, blev der også tid til hygge og småsnak...

SAMVÆR PÅ CAMPINGPLADSEN                               DANISH AIR SHOW

Vejret var ikke det bedste til Danish Air Show 2016 på Flyvestation Skrydstup, men der var stadig meget at se på, både på landjorden og i luftrummet over området...Et godt ordsprog lyder... "alt vejr er campingvejr" og dette gælder jo selvfølgelig også når der drejer sig om at få gang i grillen - Spørg bare Keld :)

Det kan godt være at der ikke var sommervarme på hele weekend turen, men det gør jo ikke sulten mindre!