LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Fest og smil på Ribe Camping

LMC-TEC-Klubben-på-Ribe-Camping
Hen over fredagen ankom klubbens deltagere til Ribe Camping, desværre ikke i det mest indbydende Oktobervejr og weekenden blev desværre præget af ret meget regn.

Dette lagde ikke en dæmper på det gode humør, men det var lidt vanskeligt at holde udendørs aktiviteter sammen.

9 vogne var tilmeldt og to par havde valgt hytte camping for weekenden.

Selve Oktoberfesten blev afholdt fredag aften...et smart træk, så de deltagere som måske havde fået et tår over tørsten, med god ro i sindet kunne sætte sig bag rattet, når de skulle hjem igen om søndagen. Der blev serveret "Schnitzel-mit-alles" og ingen gik vist sultne fra bords....

Der var godt gang i festen fredag aften og der blev danset og sunget igennem.
Oktoberfest-på-Ribe-Camping

Desværre er det altid uhyre vanskeligt at tage billeder indendørs til et sådan arrangement. Salen var varm og luftfugtigheden høj, og belysningen ikke optimal, så "kære kiggere", bær over med den lidt ringe billedkvalitet.

Ribe-Camping-Oktoberfest

Klubbens revisor suppleant, Tove, vandt prisen som bedste "tyroler-outfit". Klubben ønsker tillykke til vores "alpe viol"

                                 Kager så det var en fryd...
 Sønderjysk-kaffebord
Fruens_Vilje_Højer


Nogle valgte at tage med til Sønderjydsk Kaffebord i Højer på Café Fruens Vilje.

Der blev serveret kager, så man næsten tabte pusten... og der var nok nogen som kunne have trængt til en dans eller to, som aftenen forinden til Oktoberfesten, efter at have smæsket sig i kager...

Efter besøget ved det sønderjydske kaffebord, tog nogle på shoppetur syd for grænsen, mens andre valgte at løbe kagerne af sig igen ude ved "æ´hav" for at se om det var muligt at spotte "Sort Sol".
Søndag morgen begyndte vi lige så stille at sive hjemover og vi glædede os alle til næste tur med klubben...