LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Klubben arrangerede i påsken 2015 en tur til Camping Spitzenort i Pløn i det Holstenske Schweiz i Nord Tyskland.

Med 17 tilmeldte vogne, havde deres beboere gode muligheder for at hygge sig sammen og de chancer blev ikke forspildte :)

Der var arrangeret en bustur i området med en dansk talende guide. Turen gik over slottet i Pløn, til Parnassturm, man kunne nyde en imponerende udsigt, en tur omkring slottet i Eutin og Bad Malente, hvor vi fik mulighed for at få noget "nam-nam" mad til rimelige priser.


Ole & Gitte er lige ankommet og skal nu finde deres plads... men der er da tid til at hilse på vi andre der også er kommet.

En ting som gjorde denne tur ganske speciel, var antallet af nye medlemmer som havde tilmeldt sig, samt nye venner af klubben - det var SÅ dejligt..

Planen havde været hjemmefra at få folk mere blandet mellem nye og gamle medlemmer, men det var uhyre svært. Vi kendte ikke pladsen i forvejen og Camping Spitzenort havde allerede en færdig "belægningplan" klar da vi ankom.

Nye medlemmer fra Jylland (herover) og nye medlemmer fra Fyn og Sjælland, havde alle fundet vej til Spitzenort...


th. Familien Damholdt med mand, hustru og hund, kom dog på plads til sidst :)

Det var belagt med udfordringer da vi ankom onsdag d. 1. April (Kai og Mona). Jordbunden var utrolig blød efter den meget regn der var kommet dagene forinden og det nedte da også med at vi måtte have hjælp af campingpladsens lille stærke traktor til at komme på plads. Tove, Bodil og Kai ser tavst til at venter på at følge bugseringen.


Det er et hårdt liv, det der campingliv :)

th. "Onkel" Keld og Kirsten, får sig en snak med Tove, da de ankommer...Mandesnak i forteltet og en lille skarp morgenbitter...


Det er ikke altid grillmad og håndbajere når man deltager i et træf. Nogle kan behøve hjælp, hvad enten det drejer sig om en genstridig nummerplade ramme, eller en bil med nykker - der er altid hjælp at hente :)Det ligger alle stærkt på sinde at ingen skal føle sig udenfor på turerne med klubben. Nye som gamle medlemmer har vejer alle lige meget i vægtskålen!
På bustur i området omkring Pløn
Pløn - Bad Malente & Eutin

Aftalen med det tyske busselskab var at de skulle afhente os kl. 10 ved campingpladsen, men det havde de glemt, så guiden og en fra camping Spitzenort måtte lige træde hælpende til og med en lille times forsiknkelse, dukkede busen endeligt op og vi kunne begynde vores tur rundt i området.

Allerede var begyndelsen af turen, fik vi lidt motion... senere kom mange af os op i højderme...
Fantastisk udsigt fra Parnassturm

Formanden nyder udsigten...og det er til at forstå, for den var meget betagende!

Bad MalenteDer var meget smukt i solskinnet, ved sø promenaden i Bad Malente

Lidt til den søde tand, var også en mulighed...

Det var utroligt rart at vores guide kunne tale dansk og hans viden om området var stor og han havde mange gode små historier undervejs i bussen


Den lille statue foran slottet i Pløn havde de mest blankpolerede lår og attributter man kunne tænke sig og der er nok mange som lige skal hen og røre... Men hvem er det som gemmer sig bag den veldrejede krop?
Efter turen omkring slottet i Pløn, som iøvrigt var Christian d. 8's sommer residens (vi er jo i gammelt dansk land), gik turen videre til udsigtstårnet Parnassturm, hvor vi iøvrigt skiftede bus, da der var problemer med "det hvide lyn", der ikke kunne åbne dørerne bagtil.


VIDERE TIL EUTIN SLOT


I Tyskland gør man meget ud af at fejre påsken, både med at pynte op ude- som inde og der bliver lavet mange arrangementer til glæde for store og små. På slottet i Eutin var det ikke anderledes...

På restaurant Boots Haus i Bad Malente, ved breden af Diecksee, fik vi muligheden for at få noget at spise. 

Desværre var ikke alle lige heldige med at det gik hurtigt nok med at få bestilt maden og få den serveret, så for nogle var der ikke lang tid til at få den spist, inden busturen igen gik videre...