LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

I begyndelsen af Oktober 2015 bød klubben velkommen på DCU Odense City Camp, hvor der skulle afholdes den årlige generalforsamling.

Udover at hygge os sammen, skulle vi også på en rundvisning hos TV2 på Kvægtorvet i Odense og det var en meget interessant oplevelse.

DCU Odense City Camp er en yderst veldrevet campingplads og vi havde fået tildelt et lokale i fælleshuset, hvor vi kunne spise sammen, holde generalforsamling og stå med en række grill's lørdag aften.


Medlemmer ankommer i en lind strøm om fredagen og forude ventede der hyggelig stemning, en generalforsamling, en rundvisning og et brag af et sommerligt efterårsvejr!

Som vanligt tages der godt imod de ankommende og så er det underordnet at andre må vente i kø :)

Ole har travlt med at spænde vognen fra og få den kørt på plads...


Klubbens banner blev hurtigt plantet i den fynske muld...


th. Kaj & Kai tager sig en snak i solen


Tid til nye bekendtskaber og genopfriskning af gamle...

th. forsamlingen omkring snakken om en cykel - bliver større og større... Den ER altså meget interessant den der cykel...


FØDE TIL KROP & SJÆL
RUNDVISNING PÅ TV2

Lørdag formiddag afholdte klubben den årlige generalforsamling, hvor vi blandt andet sagde farvel til Keld Pedersen som formand,  der havde valgt ikke at genopstille, grundet et stigende arbejdspres i sit private arbejdsliv.

Som ny formand blev en af klubbens største ildsjæle, Kim Veng, valgt.


  Ikke morgenmad på sengen, men...

inden generalforsamlingen var klubben vært til friske rundstykker, rugbrød, Dagmartærte samt Brunsviger og det var en god start på dagen... resten af kagen blev spist ved eftermiddagens langbord

            Med grill's på stribe...

Hele lørdagen var fælleshuset inddelt i to dele og vores klub havde ret til at benytte den ene del... Dette blev benyttet til morgenmad, generalforsamling og fællesspisning lørdag aften.
Klubben gav øl og vand. Vi kom selv med resten...

En skarp lavthængende efterårs sol, giver ikke de bedste betingelser for et godt billede, men langbordet hører jo da med til beretningen...

Tak for et god tur til os allesammen - det er jo en fælles indsats, det med den gode stemning og det rare fællesskab...

Kim Veng stod for at holde styr på alle deltagerne og arrangementet med rundvisningen på TV2.

Det blev en oplevelse af dem man husker i lang tid og det var en super godt initiativ og et af dem man ikke oplever hver dag.
Kim vidste hvor det var bedst at parkere i Odense og så gik det i rask trav mod indgangen...


Efter en kort introduktion, fik vi et foredrag om TV2, ganske interessant, men jeg tror nu de fleste af os havde mest lyst til bare at komme i gang med rundvisningen...

Selv på en TV station,drosles der ned for aktiviteterne i weekenden. Vi havde nok alle håbet på at se nogle "pinger", men Peter Tanev var da på arbejde :)
Tv2's vejrhave undgik heller ikke besøg af os. Vi er nok mange som gennem årerne har set vejr udsigterne derfra.

Alt i alt, et rigtig spændende besøg på Kvægtorvet i Odense :)

"familiehygge i solen"

"vagthund på arbejde"

"venner mødes og snakken går"