LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk


3. - 5. Juli 2015 var der blevet arrangeret en "Kør-selv" tur til Tannisby Camping i Tversted i det nordjyske.

Pia Hasselflug Lorensen havde arrangeret en weekend på Tannisby Camping hvor der, blandt andet, var mulighed for at "smække flæsket på bordet" i form af en gang Stegt Flæsk med persillesovs.

Tannisby Camping havde også arrangeret Lørdag aften med musik og pandekager over bålet.

Nogle af klubbens medlemmer kom til Tannisby et par dage før de andre deltagere og benyttede lejligheden til en tur til toppen af Danmark.

  • billedet th: nogle valgte efter en god gang stegt flæsk, at tage en tur ned til "Det Blå Ishus" for at få en Tversted Super Special.

Vi hyggede os gevaldigt på Tannisby Camping og der herskede en god stemning i det gode vejr :)
Når man sådan er på tur sammen, så er det overordentligt rart at have travlt med absolut ingenting, men at man har tid til at sidde og ordne verdens-situationen og har snakke sammen. Det er vi i klubben rigtig gode til :) I løbet af weekenden blev der også demonstreret opstilling af et af de nye luft telte, som der er kommet på markedet og det kom der meget snak og morskab ud af... Næsten alle skulle prøve at være med på "pusteholdet" :)
Rigtig mænd forstår sig på teknik, ikke? Kim & Keld kunne ihvertfald finde ud af at betjene anlægget med fadøl - sponseret af BRØNDERSLEV CARAVAN
PÅ VORES TURE OG I KLUBBEN SOM HELDHED, BLIVER INGEN GLEMT... MAN ER EN DEL AF "HELE PAKKEN", I DET OMFANG MAN SELV ØNSKER OG OVERKOMMER DET...

...og det gjorde sig bestemt også gældende på turen til Tannisby Camping i Juli 2015

Vel mødt til et andet af klubbens arrangementer!