LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Dagen inden vi skulle mødes på Sindal Camping og deltage i camping pladsens OKTOBERFEST, væltede regnen ned i nordjylland og skabte store oversvømmelser mange steder.

Et panorama view ud over Sindal Camping

Man kunne være i tvivl inden afrejsen hjemmefra, om det nu var så god en idé at tage afsted, men afsted kom vi og godt det samme, for det blev en alletiders weekend på SINDAL CAMPING, både med fest, godt samvær (så meget som vejret nu tillod) og sidst, men ikke mindst klub besøg hos BRØNDERSLEV CARAVAN & TRAILER CENTER.


Et view udover de fleste klubvogne


Da vi (Mona & Kai Damholdt) ankom til pladsen, valgte vi lynhurtigt pladsen ved siden af den anden T.E.C. Det er vores vogn bagerst i billedet...

Fredag d. 17. Oktober kl. 12, bød tovholder Kim Veng de medlemmer som allerede var mødt op, velkommen. Nogle medlemmer havde i forvejen meddelt at de først ville ankomme senere på dagen.

Kim havde, klogeligt nok, valgt at vi skulle bo på den forreste del af pladsen, for dermed at undgå den værste musik støj fra oktoberfesten om lørdagen. Desværre bestød det også at vi alle dermed lå en smule spredt, hvilket, udover vejret, også betød at vi måske ikke "rendte hinanden på dørene" i samme omfang end ellers... men i bund og grund et godt valg...

Vi (Mona & Kai Damholdt) havde det sidste stykke vej, Keld i røret. Der var en del omkørsler det sidste stykke vej mod Sindal på grund af den voldsomme mængde regn som Nordjylland og bestemt også Sindal, havde fået dagen i forvejen, men det gik med enkelt landevejs-vending og på selve pladsen var der absolut ingen problemer efter alt den ren. Ingen opkørte veje eller mudrede græsplæner, så det var rigtig rart :)


Jytte, Ernst, Kim, Majbrit, Kirsten & Keld bød fredag aften på pølser, is og andet godt, for at fejre deres nye campingvogne :) og vi samledes i teltet, hvor der aftenen efter skulle være oktoberfest.
En særdeles patentlig Erik, pakker sammen... Der er nok mange campister som kunne lære noget af ham, heriblandt os selv :)

   Ja ja, til grin kan man altid blive, men hjælpen er altid lige i nærheden :)Jytte og Ernst har søgt ly for ruskevejret og de havde det lunt og godt i forteltet, med Zibro ovnen tændt :)Der er ikke noget at sige til at der kom hurtigt gang i salget af de smukt udskårne fugle...

Hvis man fremover møder en campingvogn med en nummerplade ramme hvor der står "Onkel Keld og Kirsten" - så er formanden for LMC-T.E.C. Klub Danmark og Frue på tur!

Tove og Poul havde taget nogle meget smukke hjemme lavede fugle med... og mange fløj hurtigt fra reden og fik nye hjem :)  • Hvor der er hjerterum, er der husrum. Det er utroligt hvor man mennesker der kan være under en markise med påsatte sider - hvor der er vilje, er der en vej!


På klub besøg hos Brønderslev Caravan & Trailer Center

Den røde løber var rullet ud til ære for klubbens besøg d. 18.Oktober 2014 hos BRØNDERSLEV CARAVAN & TRAILER CENTER.

Det blev et rigtig hyggeligt besøg, hvor snakken og ikke mindst handlen gik lystigt, til glæde for alle parter...

Klubben skylder Christian Riber (og ikke mindst Christians mor) fra BRØNDERSLEV CARARVAN & TRAILER CENTER en stor tak for et godt og hyggeligt arrangement.


"intet undgår det vågne øje fra en campist"


th. Tove, Kim, Christian og Poul får sig en snak ved døren ind til butikken...Poul blev "forelsket" - i en lille motoriseret sag og der blev straks købt en med hjem...

I fremtiden bør vi alle måske  gå rundt med camping spejle på skuldrene, hvis Poul nu kommer fræsende :)


Afslutning og hjemrejse

Søndag formiddag holdt Kim Veng "afskeds salut", hvilket ikke skete uden en grinetur fra os andre og Formand Keld, informerede kort om hvad der var i støbeskeen for det kommende år, og jeg (Mona) orienterede om den kommende påsketur 2015 til Pløn, hvor jeg blandt andet udfordrede til en pige-drenge dyst i viking spil, men Tove kendte et andet spil, som vist nok hedder pinde-spil... men "watch out boys" - :) Vi piger vinder! :)