LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk


I forbindelse med at bestyrelsen skulle holde møde, var der arrangeret en tur til Fjordlyst Camping i Åbenrå, hvilket blev en kanon tur med en tur i området, til steder mange af deltagere aldrig havde været før, i det sønderjyske. Den lille eskursion i skønt vejr, var arrangeret af Majbrit & Kim Veng.


Kun fotografen er tidligt oppe lørdag morgen :)

Lørdag formiddag bød Kim Veng velkommen og fortalte om dagens arrangementer...

Formanden "himself", fik også lejlighed til at byde Kai & Mona Damholdt tilbage i klubben, nu de igen var blevet T.E.C. ejere og Keld er altid god for en kvik bemærkning ! 

Lørdagen begyndte med en tur syd for grænsen for at handle og eftermiddagen bød på en tur i Åbenrå og omegn. Guidet af Majbrit & Kim Veng...Lørdag eftermiddag drog vi på tur, guidet af Majbrit & Kim Veng. Det blev en tur fyldt med hygge og steder mange af os aldrig havde set før.

At turen så tillige var krydret med dejligt sommerligt vejr, gjode bestemt ikke oplevelsen ringere!
  • Første stop rundt i Åbenrå og omegn, var ved Krusmølle. 

En, i særklasse, avanceret gårdbutik med brugskunst, salg af lokale specialiteter samt restaurant og Café.


 3 kønne damer  ved indgangen til Krusmølle...

"Kunstnere var lokalområdet omkring Åbenrå og arbejdende kunstere på selve Krusmølle, havde alle bidraget med smukke ting og på stedet kunne også købes fødevarer, produceret i området..."


Der var rigtig meget at kigge på, rundt på hylder og borde på Krusmølle. Det var helt igennem kvalitet og gourmet varer og det var ikke billigt, men utroligt flot og meget lækre varer.


Der var god tid til at "falde i svime" og stå og beundre ting og sager rundt  i bygningen og med udstillinger i både stuen og på 1. sal, var der rigeligt at se på... Nogle valgte dog at tage det mere afslappet :)

Ved Varnæs Vig ligger Kunst- & underholdningsstedet - DEN GYLDNE LØVE. Et utroligt smukt sted lige ud til stranden, hvor det er muligt at nyde sin medbragt mad, men man sidder og lader roen falde over sig, men man nyder den meget smukke natur.Fra Ballesbro til Hardeshøj på Als sejler færgen "Bitten Clausen" - færgeruten er anlagt af Danfoss grundlæggeren Mads Clausen, hvis hustru hed Bitten. Færgeruten forkorter turen til og fra Danfoss betragteligt og Sønderborg slipper for at være gennemgangs-by for medarbejdere til og fra job.


Mens færgen er ved at sejle mod Ballesbro, er der tid til at proviantere med en en god gammeldaws... og så bagefter sidde og nyde udsigten...FJORDLYST INTERNET SKOLE: Snakken faldt på klubbens hjemmeside og at nogle medlemmer havde problemer med log-in på den lukkede medlemsdel "KLUBNYT" - men det var der råd for og så trådte formanden i "karakter" og fik vist hvordan man kringlede den lille sag!


Fællesspisning er altid så hyggeligt og på Fjordlyst Camping, var det ikke anderledes. Kød på grillen, et par af de kolde på bordet og så gik snakken ellers lystigt :)