LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dkI weekenden 7. - 9. Februar 2014, deltog klubben sammen med Brønderlsev Caravan & Trailer Center  & Løgstør Caravan Center i camping messen i Ålborg.


Billedet th.: 

fra venstre: Christian Riber, Brønderslev Caravan, Keld Pedersen, Svend Poulsen, Anne Vibeke Isaksen, DCU (dengang Campingdanmark.dk) samt Kirsten Pedersen.
Vores klub har deltaget på campingmessen med en stand hos BCTC/Løgstør Caravan, som venligt havde lånt os et hjørne af deres udstillingsareal.

Jeg (Svend) hjalp BCTC om onsdagen med at køre vogne ind i hallen, samt klargøre deres stand - og det er utroligt flinke folk at samarbejde med.

Fredag middag startede det hele så med åbningstaler, og der var kø ved indgangen på åbningstidspunktet, - dejligt for udstillere og arrangører, som glædede sig til en week-end i campistens tegn.

Omkring messen, hørte vi "på vandrørene" at en del af publikum manglede vogne som Cabby og Kabe, ellers vil jeg sige, at der var noget for enhver smag og pengepung, og det var en meget flot messe, med - mener jeg - alt hvad campingfolket kunne begære af både vogne og udstyr.

Med hensyn til vores egen klub - og også andre mærke klubber fornemmede jeg en positiv stemning omkring det at være medlem af en klub, som repræsenterede lige netop det vognmærke, man nu selv var i besiddelse af. 

Vi fik i hvert fald en positiv week-end ud af vore bestræbelser på at hverve nye medlemmer til klubben, og endvidere opnåede vi at få et samarbejde i gang med et par campingpladser samt en forhandler, (for pladsernes vedkommende i form af rabatter, og for forhandlerens vedkommende i kraft af promovering af vores klub.)

Så alt i alt har vi kun godt at sige om messen, også om publikum - vi fik mangen snak, ikke bare i klubsammenhæng, men også om den måde man nu hver især camperer på, samt om div. vognmærker - det var rigtig hyggeligt at være med, og det tror jeg vi alle fra klubben er enige i.

En stor tak skal lyde til Brønderslev Caravan og Trailer Center samt Løgstør Caravan, fordi de så velvilligt stillede et hjørne af standen til rådighed for os, og vi er altid klar til at yde lidt hjælp til gengæld, hvis der bliver brug for det på et andet tidspunkt.

Vi håber på et forsat godt samarbejde med de nævnte forhandlere og camping pladserne, Nibe Camping og Krakær Camping, som klubben også har indgået aftaler med. 

Summa summarum: En dejlig week-end, som vi er klar til at gentage, når den tid kommer.