LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Åbent hus hos Kronjyllands Camping & Løgstør Caravan Center

  • Åbent Hus i Randers

Kirsten & Keld Pedersen, tog vejen op fra Vojens og indlogerede sig på Randers City Camp.

Om lørdagen tog Kirsten tjansen i Randers, sammen med Kaj Nielsen, mens Keld kørte til Løgstør, hvor weekendens klubarbejde blev delt mellem ham og Svend Poulsen, som også var i Brønderslev i den første weekend i marts 2014.
Kirsten og Keld's oplevelse af Randers City Camp: 

  • En rigtig dejlig plads, hvor vi blev vækket af fuglesang, og på vej i bad kunne vi høre at spætten var igang og til morgenkaffen fik vi underholdning af et egern. Det var alt i alt  en dejlig tur.
  • Link til Randers City Camp

_______________________________________________________________

LMC-T.E.C. Klub Danmark har været til Åbent Hus hos Kronjyllands Camping & Marine Center i weekenden den 8. marts og 9. marts. Selve arrangementet var rigtigt godt besøgt af campister der skulle være klar til den kommende sæson.

På klubstanden fik vi gode samtaler med andre campister og begge dage var der god interesse for klubbens arbejde.

Der skal lyde en stor tak til Kronjyllands Camping & Marine Center for et godt arrangement og vi kommer gerne igen en anden gang.

  • Åbent Hus i Løgstør


I week-enden den 8/9 marts har vi været til et åbent hus arrangement hos Løgstør Caravan Center.

Arrangementet var pænt besøgt, og vi fik en god snak med campisterne, samt uddelt en del foldere til de interesserede.Knaus Klub Danmark var også i Løgstør i den weekend, så der blev snakket camping og klubber - vores og deres klub imellem.

Der er på stedet lige opført ny klargøringshal, og de har overtaget forhandlingen af Silver campingvogne samt Trigano teltvogne fra Nibe caravan, som lukker pr 1.4.2014


Der var fyldt godt op med nye vogne både i og udenfor hallen, og der var livlig gang i handelen  ikke mindst på udstyrssiden. Et godt arrangement, og vi vil gerne fremover være med til deres arrangementer i det omfang det er muligt for os.