LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Weekendtur & Generalforsamling 2013 

på DCU Mols CampingNogle var kommet allerede torsdag, mens de fleste kom henover frokost om fredagen, hvilket også gjorde sig gældende for Bodil & John fra det nordjyske... Bagved ses to vogne, T.E.C. 'en med Kai & Mona Damholdt og Kaj Nielsens LMC.

Fredag aften samledes vi i et af campingpladsens lokaler til en gang kaffe og kage og fik samtidig lejlighed til at synge fødselsdagsang for Kim Veng, som samme dag kunne fejre endnu en af slagsen.


Vi kunne desværre ikke ligge i samme lomme allesammen, men det kom ikke til at spille nogen rolle overhovedet, vi lå alligevel ganske tæt på hinanden og vi blev alligevel meget hurtigt rystet sammen og ingen følte sig udenfor.Weekendens yngste deltager, Laus, viste hurtigt at han var mester udi kunsten at blæse sæbebobler :)


Natten mellem fredag og lørdag fik vi en gang regn og lørdag morgen, til morgensamlingen, hvor Ole Nørgård orienterede om den kommende weekends forløb, småregnede det en smule... men heldigvis tog vejrprofeterne fejl og allerede sent på formiddagen var det klaret op og vi blev begunstiget med fantastisk sommervejr.


Lørdag aften blev der gjort klar til fælles langbord i det fri og der var blandt andet tid til at drille klubbens nyvalgte formand, Svend Poulsen - selv ikke med en formandtitel, går man fri for en smule venlig dril :)


Søndag morgen samledes vi til fælles morgenbord, endnu engang i dejligt solskin - lige som vi campister kan lide det.

Desværre meldte tiden sig også for at, for de flestes vedkommende, at det var tid til hjemrejse... nogle havde dog lidt genvordigheder.Snakken gik lystigt på tværs af bordene og mange gode tips og rejse oplevelser blev uddelt til højre og venstre.


Konklusionen var at weekenden havde forløbet fantastisk godt og til alles store tilfredshed. Nye venskaber blev skabt og gamle blev til fulde holdt ved lige.