LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Klubben hos Kronjyllands Camping & Marine 

Klubben har været til åbent-hus arrangement den 26. og 27. oktober 2013 hos Kronjyllands Camping & Marine i Randers hvor vi have en stand.

Om lørdagen var det  Kaj og Annelise samt Keld og Kirsten som passede klubbens stand.


Klubben måtte lørdag/søndag, d.26. - 27. Oktober 2013, dele sig op for at repræsentere klubben hos både Kronjyllands Camping & Marine i Randers og Brønderslev Caravan.


Klubben hos Brønderslev Caravan & Trailer Center

Et godt besøgt arrangement som fra klubbens side blev varetaget af Svend Poulsen og Arne Bering, både Lørdag og Søndag.


I Brønderslev kunne klubben stolt vise det nye beachflag frem, sponseret af Bodil Jacobsen & John Jensen - TEAM VENDELBOE.

På billedet ses fra v. John Jensen Team Vendelboe, Klubbens formand Svend Poulsen samt indehaveren af Brønderslev Caravan, Christian Riber.

Kaj Nielsen & Kim Veng, får sig en snak med Niels Mortensen fra Kronjyllands Camping & Marine.

Ole Nørgård passer klubstanden...


en nordjysk transportvirksomhed i forrygende vækst

Der var mange besøgende begge dage hvor der blev snakket om både udstyr, telte og campingvogne, og i værkstedet var der sat  borde og stole op, så besøgende kunne få sig en lille pause. Klubbens stand var rigtigt godt besøgt hvor der blev udvekslet erfaringer om ture man havde været på og hvad man man havde af campingplaner næste for 2014.

Fra klubbens side skal der lyde et tak til Kronjyllands og Brønderslev Campingcentre for vel tilrettelagte åbent-hus arrangementer, hvor vi kom i kontakt med rigtigt mange positive campister som glædede sig sæsonen 2014.