LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Den 28. Oktober 2012 deltog klubben i Brønderslev Caravan og Trailercenter's Åbent Hus arrangement og det blev en stor success med gode dialoger med mange besøgende og flere indmeldelser i klubben.

Desuden blev vi budt på kaffe og en fantastisk brunsviger i baglokalet, hvor vi kunne sidde og hygge os og snakke om dagen... Vi retter en stor tak til Brønderslev Caravan & Trailercenter.
Formand Ole Nørgård, får sig en snak med indehaveren af Brønderslev Caravan og Trailer Center om hvordan og hvorledes i løbet af dagen.Der var virkelig god kontakt med de andre camping gæster og snakken gik lystigt hen over bordet... Brønderslev Caravan & Trailercenter bød senere på kaffe og brunsviger i baglokalet, hvor vi kunne sidde og hyggesnakke over vel nok den bedste brunsviger jeg (Mona) har smagt til dato...


Da Brønderslev Caravan & Trailercenter både forhandler LMC & T.E.C. var der mange vogne at kigge på og det var virkelig spændende at "gå rundt og snuse"... Personligt fik fik købt nogle ting vi manglede, og det var der også en del andre campister der gjorde...

Klubben kommer meget gerne på besøg igen i Brønderslev og vi siger tak for at vi måtte komme og "slå et slag" for klubben :)